Jouw kindje steelt de show met deze kindersneakers voor de zomer!

Veel ouders vinden het een regelrechte ramp: samen met kleine kinderen op jacht naar het perfecte paar schoenen. De meeste kinderen zijn er in de eerste winkel al helemaal klaar mee, en vinden het gefrunnik aan hun voeten drie keer niks. Ze zetten het op een krijsen of gaan lamlendig door de winkel rennen. Dat is voor jou als ouder niet erg prettig, je voelt je bezwaard naar de andere klanten toe en je hoopt dat je zo snel mogelijk dat ene geschikte paar sneakers vindt. Helaas weten veel mensen niet wat de beste sneakers voor kinderen zijn op het gebied van mode en comfort. Ze pakken radeloos wat uit de schappen, in de hoop dat hun jonge spruit de sneaker accepteert en de sneaker ook nog eens goed om de voet aansluit. Hieronder lees je welke sneakers voor kinderen aankomend jaar volledig on trend zijn. Als jouw kindje een van dit soort sneakers draagt, dan zal hij of zij gegarandeerd overladen worden met complimenten. Daar gaat iedereen van stralen, toch?!

Felle kleuren

Een grote trend in de zomer van dit jaar, zijn sneakers met hele felle kleuren. Je kan hierbij denken aan neon kleuren, die zelfs in het donker nog de show stelen. In de zomer is het allemaal een stukje fleuriger en zonniger, en dat mag je ook zien aan de schoenen die mensen dragen. Een smaragdgroene sneaker of toch een felle gele schoen? De keuze is reuze!

Een sportieve look

De meeste kinderen zijn dol op bewegen. Ze spelen graag buiten en komen pas binnen wanneer het buiten donker begint te worden en de lantaarnpalen aangaan. Ook andere sporten vallen in de smaak bij jonge kinderen, zoals hockey, voetbal of dansen. Het komt dus goed uit dat sportieve modellen qua sneakers helemaal in zijn. Vooral het basketbalmodel doet het bijzonder goed deze lente en zomer. Je kan deze in glitterkleuren scoren, maar ook wat meer basic kleuren kan je vinden bij de schoenen van Shoesme. Op deze website kan je de schoenen van Shoesme vinden, en dit aanbod is bijzonder groot. Ook zijn de prijzen vrij laag, wat fijn is voor jouw portemonnee.

Een schattig printje

Ten slotte is een dynamisch printje voor op de schoenen helemaal leuk voor jonge kids! Denk aan wolken, hartjes of bloemetjes, maar je kan ook kiezen voor een camouflageprint als je schoenen dient te kopen voor een jongetje. Jongetjes zijn immers meestal niet zo’n fan van zulke zoetsappige printjes. Over het algemeen worden printjes erg gewaardeerd door jonge kinderen, omdat je gelijk een gelukkig gevoel krijgt van zulke schoenen. Een opvallende schoen kan een outfit gelijk een grote boost geven. Handig als de rest van de outfit wat meer basic is!